Hírek

A klímaberendezések rengeteget hozzátesznek az ingatlanok komfortjához. A napjainkban kapható készülékek szinte egész évben gondoskodnak a kellemes hőérzetről. Különösen a nyári forróságban nyújtanak segítséget, általuk elviselhetőbb a kánikula, így az emberek megőrizhetik a jó közérzetüket a szélsőséges időjárás közepette is.

Ahhoz, hogy a használók a klímák minden egyes előnyeit megtapasztalhassák, fontos, hogy körültekintőek legyenek a kiválasztás során. Több szempontot is mérlegelni kell a végső döntés előtt, így végül egy hasznos, valóban minden igényt kielégítő berendezés kerülhet beszerelésre.

A klímavásárlás nagy pénzügyi ráfordítást igényel, ezért sem mindegy, hogy a vevő milyen készüléket fog kiválasztani.Ahogy közeledünk a naptár nyárba forduló lapjaihoz, egyre inkább azon gondolkodunk, hogyan használhatjuk ki a forró napokat és a ragyogó napsütést. A nyári szezon indulása mindig izgalmas időszak, amikor hozzáigazítjuk az életünket a kellemesebb időjáráshoz, de fontos, hogy emlékeztessük magunkat és másokat arra, hogy a hőmérséklet emelkedésével elengedhetetlen lesz a megfelelő hűtés biztosítása.

Most, hogy a nyári szezon hivatalosan is megérkezett, itt az ideje, hogy felkészüljünk. A hőség nemcsak kényelmetlenséget okozhat, hanem egészségügyi kockázatokat is rejt magában, különösen a hőguta és a kiszáradás formájában. Ennek elkerülése érdekében a megfelelő hűtési megoldásokra kell összpontosítanunk.


Az első pillantásra talán kevesen vannak tisztában vele, de a lakossági áramszolgáltatás területén számos lehetőség közül választhatunk. A H tarifa az egyik elérhető áram díjszabás, amelyet kifejezetten azért hoztak létre, hogy kedvező áron lehessen működtetni a hőszivattyúkat és a megújuló energiával működő fűtési rendszereket, például a napenergiából működő fűtőberendezéseket. Ezt a különleges díjszabást 2010-ben rendeletben vezették be, és azóta az egyetemes áramszolgáltatás keretein belül igényelhető.

Készüljön kényelmesen a szezonra, ragadja meg a lehetőséget, teljeskörű ügyintézést kínálunk a klíma telepítéshez! Időt, energiát spórolhat.

Hamarosan beköszönt a nyár, ami évről évre egyre nagyobb kihívások elé állítja az embereket. Az elmúlt időszakban nem volt ritka, hogy heteken át tombolt a forróság, amit csak úgy lehetett elviselni, ha be volt kapcsolva a klíma.