A Mitsubishi Electric klíma gyárában jártunk

klima, klíma szerelés, klima telepítés, klíma tisztítás, Mitsubishi Electric klíma

Szeretnénk veletek megosztani egy izgalmas és tanulságos tapasztalatot, melyben részesültünk az elmúlt hetekben. 

Ügyvezetőnknek, Dániel Tamásnak, egy rendkívül értékes lehetősége nyílt Törökországban, ahol személyesen látogathatta meg a Mitsubishi Electric klíma gyárat.

A gyárlátogatás során a vendégek lehetőséget kaptak arra, hogy közelről megismerjék a Mitsubishi Electric klíma termékeinek gyártási folyamatait. A látogatás során nemcsak a kész termékek minőségével, hanem a gyártási folyamatok precizitásával is megismerkedhettek a látogatók. Ez a kivételes lehetőség nemcsak inspiráló és informatív volt, de segített abban is, hogy még mélyebb rálátásunk legyen a klímatechnológia terén folyó innovációkra és fejlesztésekre.

A kulisszák mögé tekintve nem csupán a technológiai fejlődést, hanem a Mitsubishi Electric elkötelezettségét és szakértelmét is szemügyre vehették a látogatók. Az ott szerzett tudás és tapasztalat elengedhetetlen lesz cégünk számára a jövőbeli projektek és döntéshozatalok során.

 Mitsubishi Electric Törökországban

A Mitsubishi Electric úgy döntött, hogy csökkenti távolságát ügyfeleihez, és létrehozta a Mitsubishi Electric Turkey-t, amely 2012-ben kezdte meg működését ebben a gyönyörű országban. Számos területen tevékenykednek, mint például a gyári automatizáció, műhold, légkondicionáló és szellőztető rendszerek, felvonók/mozgólépcsők és erőművek, önbizalommal lépve előre a jövő felé. A Mitsubishi Electric Turkey filozófiája a társadalom életminőségének növelése a technológia, szolgáltatások és kreativitás fejlesztésével.

A jelenlegi reklámkampány, a GELECEĞİ DÜŞÜNEN HER ZAMAN KAZANIR (ami törökül azt jelenti: "mindig nyer, aki előre gondolkodik"), a Mitsubishi Electric Corporation által kínált termékeket és rendszereket mutatja be. A termékekről olyan ügyfelek mondanak véleményt, akik valóban megtapasztalták kiválóan energiatakarékos, biztonságos és kényelmes termékeinket és szolgáltatásainkat. A Mitsubishi Electric Corporation továbbra is aktívan részt vesz Törökország jövőjének alakításában, így várhatóan számos, kiemelkedő eredményt hoznak el az országba. 

Együttműködésünk és kapcsolatunk a Mitsubishi Electric céggel tovább erősödött, és hisszük, hogy ez az élmény hozzájárul cégünk folyamatos fejlődéséhez és sikeréhez. Bízunk benne, hogy ez a gyárlátogatás még szorosabbá teszi az együttműködésünket és elősegíti a közös célok elérését.