Mi vár Önre a Valentin-nap kapcsán? Polar multi klíma szett!

akció, klima

Hamarosan itt a Valentin-nap a szerelmesek ünnepe, amit sokan évek óta meg is tartanak párjukkal. Nagyon sokféleképpen ünnepelhetnek az emberek, elmehetnek koncertre, színházba, egyesek pedig inkább a csendesebb visszavonulást választják.

A DT Klíma csapatára szintén hatással van ez az ünnep. A Valentin-nap közeledtével úgy gondoltuk, hogy nem maradhatnak el a különleges ajánlatok, ezért egy kis meglepetést csempészünk a tél végére.

Milyen ajánlat vár Önre Valentin hónapjában?

2024. februárjában minden Polar Multi klíma szett mellé jár egy AJÁNDÉK Polar Balance klíma szett minden Multit rendelő ügyfelünknek. 

Az akció 2024.02.01. - 2024.02.29 között érvényes (amíg a készlet tart!)

A multi split klíma igazán kedvező alternatívát kínál. Nagy előnye, hogy csak egy kültéri egységet kell felszerelni több beltéri egységhez, amelyek külön is szabályozhatók. Egy olyan korszerű légkondicionáló rendszerről van szó, aminek tervezésénél figyelembe vették a változó időjárásbeli körülményeket. Egész évben gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, így télen, nyáron garantált a maximális komfortérzet az ingatlanban.

A Polar Multi klíma a Polar Optimum beltéri egységgel kerül felszerelésre. A készülék téliesített, fűtésre optimalizált, matt fehér beltéri egységekkel.

Az ajándék Polar Balance berendezés beépített WIFI egységgel ellátott, energiatakarékos működést biztosít. Olyan ventilátorral felszerelt, amit négyféle fokozatba lehet állítani. Páramentesítő funkcióval is el van látva.

Nem érdemes kihagyni ezt az ajánlatot, hiszen igazán kedvező feltételek mellett juthatnak hozzá a vásárlók a megbízható Polar klímához.

Lepje meg magát a szerelmesek ünnepén, és biztosítson kellemes környezetet egész évben otthonában, ahol ezután kifejezetten jó érzés lesz kettesben elvonulni a párjával.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!