Miért használjon klímát akár egész évben?

klima, klíma beszerlés, Multisplit klíma, Split klímák

A klímaberendezések használatát a nyárhoz kötjük, de ez a gyakorlat már megdőlt a multifunkcionális vagyis multi klímák megjelenésével. Az időjárás fokozatosan változik, amit a saját bőrünkön tapasztalunk meg. A nyarak forrósága fokozódik, ellenben a telek egyre enyhébbekké válnak, az átmeneti évszakok pedig szinte teljesen kikoptak az évből.

A klíma készülékeket a változó igényekhez igazítva fejlesztették tovább a gyártók, ennek köszönhetően alkalmassá váltak arra, hogy egész évben működhessenek. Nem meglepő, hogy egyre több ingatlanban helyettesítik vagy egészítik ki a hagyományos fűtőberendezéseket multi készülékekkel.

Hívjon bizalommal!

A multi klímák előnyei

A multi klímák lényege, hogy több beltéri egység csatlakozik egy fő egységhez és ezzel lehetővé válik a teljes ingatlan egyidejű hűtése vagy fűtése. A hagyományos készülékek hátránya, hogy csak kisebb terekben tudnak minden négyzet centiméterre kiterjedően működni.

A hűtő-fűtő klímák kényelmesen és biztonságosan használható készülékek, amik nem járnak semmilyen egészségügyi és biztonsági veszéllyel a megfelelő karbantartás és rendeltetésszerű használat mellett.

A klímák működési elve miatt a készülékek hatásfoka többszöröse a hagyományos fűtési rendszerek hatásfokának. A teljesítmény mellett az energiatakarékos működés is reális elvárás. A modern egységek, például a hőszivattyús készülékek akár 15 százalékkal kevesebbet is fogyaszthatnak, mint a gázfűtéses rendszerek.

A klímák átlagosan mínusz 15 fokig képesek gazdaságos fűtést produkálni. Az elmúlt évek átlagos téli időjárásra vonatkoztatva ez a teljesítmény több, mint meggyőző. Léteznek ennél nagyobb teljesítményű, inverteres készülékek is, amik akár mínusz 25 fokos téli időjárásban is megállják a helyüket.

A termékeinkről szóló leírásokat megtalálja a honlapunkon, valamint az igénybe vehető szolgáltatásainkról is itt tájékozódhat. A klíma beszereléshez szüksége lesz egy időpont egyeztetésre is, ezért lépjen kapcsolatba velünk minél hamarabb a megadott elérhetőségeink egyikén!