A split klímákat a fűtési szezonra tervezték

klima, Split klímaberendezés, Split klímák

A split klímák alkalmasak arra, hogy hűteni és fűteni is tudjon velük. Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy fűtésre is alkalmas klíma berendezésnek?

Alapvetően minden korszerű klíma berendezés képes fűteni, de különbséget kell tenni a fűtésre optimalizált és a téliesített modellek között. A fűtésre is tervezett modellek értelemszerűen jobban teljesítenek és akár az egész fűtési szezont képesek fűtéssel tölteni. Tehát a fűtési funkció kevés ahhoz, hogy a téli hónapok igényeit ki tudja szolgálni önmagában véve.

A split klíma bírja a fűtési szezon kihívásait

A fűteni is képes klíma mínusz 15-20 fokban sem veszít a teljesítményéből, a nagyobb kültéri hőcserélő miatt. Fejlettebb kompresszorral szerelték fel, leolvasztási funkcióval is rendelkezik.

A sokoldalú modellek gyors felfűtésre is képesek, miközben a lakás levegőjét tisztára szűrik. A magas energiabesorolású klímák kevés villamos áramot fogyasztanak. A felhasználóbarát berendezések okos eszközökről is programozhatóak és vezérelhetőek, időzíthetőek is a beépített wifinek köszönhetően.

Az ilyen berendezéseket úgy alakították ki, hogy az elektromos áram működtesse őket, de a hőenergiát a kompresszor segítségével állítja elő a készülék. Ennek köszönhetően akár ötszörös hatékonysággal tud fűteni, mint egy hagyományos elektromos fűtés.

Az elektromos radiátorral szemben tehát győz egy korszerű klíma. Az elavult, régi gázfűtéses rendszerekkel szemben szintén lehet megtakarítással és nagyobb hatékonysággal számolni.

A modern klíma berendezés egyszerre tud olcsón komfortos környezetet teremteni, környezetbarát módon működni és a lakók zavarása nélkül egészségesebb levegőt szűrni. Ismerje meg az általunk forgalmazott split klímákat, amik képesek ezekre a funkciókra!

Az új klímát megtalálja nálunk és még a telepítéshez, beüzemeléshez, karbantartáshoz sem kell máshová fordulnia. Keressen minket bizalommal, mert a kollégáink szívesen nyújtanak a vásárlóknak szakmai tanácsot! Az elérhetőségeinken minden részletről egyeztethet velünk.

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat