Klíma telepítéssel együtt: a nyár 22 fokos is lehet a szobákban

akció, klíma beszerlés, klima telepítés

Vásároljon klímát telepítéssel együtt, rendelje meg teljes körű szolgáltatásunkat! Ne viselje el tovább a borzalmas meleget a saját lakásában!

A nyár nagy része a kikapcsolódásról, az utazásról és a szabadtéri programokról szól. Talán ebben az évszakban töltjük a legkevesebb időt otthon. Amikor mégis a négy fal között vagyunk, akkor valódi megpróbáltatásokat tudunk átélni légkondicionáló berendezés nélkül. A kinti 33 fokot a gyorsan felmelegedő lakás falai között igazi tortúra elviselni, de szerencsére nem kötelező.

Sokan dolgoznak home office-ban vagy egyszerűen csak szeretnék az otthonukban töltött időt komfortos körülmények között eltölteni. Egy gombnyomással is lehetségessé válik mindez, ha a klíma beszerelést minél előbb megrendeli tőlünk. A készüléket csak ki kell választania, a többit pedig munkatársainkra bízhatja, akik elvégzik a telepítést.

A klíma a nyári napokról nem hiányozhat

A klímák választéka, az ismert márkák felkészültsége ma már lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bárhová telepíthető legyen egy új légkondicionáló. Panel lakásba, nyaralóba és kis alapterületű ingatlanba is kerülhet klíma. Mérlegelni kell a készülék méretét, teljesítményét, funkcióit, zajszintjét és energiahasználatát is annak érdekében, hogy a befektetés megtérüljön és a készülék valóban hasznosnak bizonyuljon majd a falon. A hűs 22 fok nem akadály kinti kánikulában sem, ha az Önnek való klímát választja.

A wifiről történő kezelés, a minden irányba eljutó légáramlat vagy az időzíthetőség, automata tisztítás és éjszakai mód mind a sokoldalú modellek jellemzői közé tartozik.

Klímáinkról összefoglalót talál a weboldalunkon. Érdemes végignézni a termékkínálatot alkotó légkondicionálókat, mert valamelyik modell az Ön otthonába is illik! A márkás klímákról megtalálja a rövid leírást is, ennek köszönhetően megalapozott döntést tud hozni a vásárláshoz. Amennyiben kérdezni szeretne termékekről, a szolgáltatásinkról, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!

 

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat