Ismerje meg a klímaberendezéseket a bemutatóremben!

klíma beszerlés, Klímaberendezés, klímaberendezés telepítés, Klímatelepítés

A klímaberendezések piaca ma virágzó képet mutat. Rengeteg márka, készülék és több árkategória képviselteti magát, így nem egyszerű döntést hozni.

A klimatizált otthon, iroda vagy üzlet szinte már alapvető elvárás az ingatlan tulajdonosok, vendégek, ügyfelek, kollégák stb. részéről. A rekkenő hőséget már senkinek nem kell elviselnie, csupán minél előbb gondoskodni kell a klímatelepítés megrendeléséről.

A sokoldalú, energiatakarékos, megbízható klímák irodába, home office-ban dolgozóknak egyenesen kötelező berendezésnek számítanak. Tény, hogy a kánikulai napokon egy átlagos hőszigetelésű épületben könnyen kúszhat a terek hőmérséklete harminc fok környékére is. Izzadás, romló koncentráció, alacsonyabb ingerküszöb, türelmetlenebb, ingerültebb kedélyállapot társul a túl nagy meleghez. Ilyen körülmények között a teljesítmény romlik, a munka lassabban megy, a pihenés szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik.

Válassza ki bemutatótermünkben az új klímát!

Persze a klimatizálás ára egyáltalán nem mellékes tényező, különösen akkor nem, amikor az árak szinte minden területen a magasba szöknek. A vásárlók, ügyfelek tudatosabban költenek és szeretik testközelből is megismerni azt, amire pénzt adnak ki. Ezeket a szempontokat figyelembe véve rendeztük be irodánkat, ami egyben a klimatizálással foglalkozó cégünk bemutatóterme is.

Fáradjon be hozzánk, amint eldöntötte, hogy klímaberendezést szeretne vásárolni és telepíttetni! Önnek és nekünk is könnyebb, ha személyesen választjuk ki az új készüléket. Ismerje meg az egyes modelleket, köztük a Daikin, Fisher, Fujitsu, Gree, Polar és Mitsubishi beltéri egységeit!  Hétköznaponként reggel 9-től délután 3-ig tartunk nyitva.

A beltéri egységek mellett néhány kültéri egység is szerepel a bemutató falon, minden modellhez árat is kihelyeztünk. A helyszínen felteheti a kérdéseit, illetve tanácsot is kérhet a vásárláshoz kapcsolódóan. A kollégánk készséggel tájékoztatja az egyes modellek jellemzőiről és segít az Önnek megfelelő klíma készülék kiválasztásában.

 

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat