A villanyszerelés korszerűsítéshez, felújításhoz is jól jön

LED lámpa, villanyszerelés

Villanyszerelést vállalunk villamoshálózat korszerűsítéséhez. A lakásfelújítás az elektromos rendszer felújítását is magába foglalhatja.

Saját ingatlannal rendelkezik, aminek a korszerűsítését, felújítását tervezi a közeljövőben? A festés, ablakcsere vagy a burkolatok felújítása mellett gondot kell fordítani a meglévő villamoshálózatra is. A villanyszerelés területére tartoznak ezek a munkák, amik a világítást, az elektromos berendezések áramellátását, az ingatlan elektromos hálózatának bővítését, újrahuzalozását is jelentik.

villanyszerelésre szüksége van egy felújításnál, ha az ingatlan hálózata már nem megbízható. Különböző jelek utalnak arra, hogy az elektromos hálózat elöregedett, elavult, a használata nem biztonságos. Ilyen jelnek felel meg a konnektorok, villanykapcsolók elszíneződése, esetenkénti szikrázása, felmelegedése vagy az érezhető égett szag. A meglazult foglalatok, a mozgó csatlakozók vagy akár az érezhető áramütések is mutatják az elektromos hálózat felújításának szükségességét. A villanyszerelés során a régi, sérült elemeket kicserélik, ahol kell, ott új kábelekre, huzalokra váltják le a régieket. A szakemberek javasolhatják a bővítést is, illetve a világítás energiatakarékos, LED lámpákra cserélését. A villanyszerelés a munka jellegétől függően több hetet is igénybe vehet. Cserébe egy jobban kihasználható, kevesebbet fogyasztó, biztonságos ingatlanban élhet a megrendelő. A villanyszerelés költsége függ a villamostervtől, az anyagköltségtől, az elvégzendő feladatoktól is. Kérjen ingyenes helyszíni felmérést tőlünk a fővárosban és környékén!

villanyszereléssel kapcsolatos munkák egy képzett szakemberekből álló csapat számára nem jelentenek kihívást. Az ingatlan biztonságos és nem utolsó sorban energiatakarékos működtetése a villamoshálózat állapotán és teljesítményén is múlik. Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha szüksége van színvonalas szolgáltatásra! A weboldalunkon hasznos információkat talál, vegye fel velünk a kapcsolatot pontos árajánlatért!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat