Fűtés klímával, egy hatékony, korszerű megoldás

fűtés klímával, Klímaberendezés, Klímatelepítés

A komfortos otthon megteremtéséhez a fűtés kérdése mindig központi kérdés. A fűtés klímával lehet hatékony, ha figyelembe vesszük a berendezés értékeit: SEER-energiahatékonyság hűtés üzemmódban, SCOP-energiahatékonyság fűtés üzemmódban

fűtés klímával olyan előnyökkel rendelkezik, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. A korszerű fűtéssel kapcsolatos minden elvárásnak eleget tud tenni egy split klíma. A telepítése gyors és nem túl drága, akár napelemes rendszerhez is csatlakoztatható. A fűtés klímával környezetbarát, energiatakarékos és teljesen biztonságos is. A rendszer programozható, hosszú élettartammal rendelkezik, a karbantartása egyszerű. A fűtés klímával nem jár tűzveszéllyel, porral vagy füsttel és mérgező gázok felszabadulásával. Ezen kívül egyes típusokra a H és B GEO tarifa igényelhető.

A fűtés klímával olyan berendezésekkel tud megvalósulni, amik a környezeti hatásokkal szemben jól reagálnak. Ezek a klímák csepptálca fűtéssel, karter fűtéssel rendelkeznek, ami a faggyal szemben védi a berendezést. A nagyobb, több lyukkal készült csepptálcán gyorsabban távozik a víz, a nagyobb kültéri hőcserélő pedig a kinti hideg ellenére is jó teljesítményt biztosít.

fűtés klímával csak akkor kifizetődő, ha helyesen választ készüléket. Nem mindegy, mekkora teret, hány szobát szeretne fűteni. A szakember segíthet abban, hogy hová, mekkora klíma kell, de elmondható, hogy helyiségenként egyre szükség van. Nagyobb ingatlannál a multi gép praktikus. A fűtésre használt klíma egy mérettel nagyobb legyen, mint a hűtéshez  tervezett modellek, így hidegben is jól teljesít. Ideális opció a fűtés klímával, hiszen a gázzal történő fűtést is ki lehet váltani vele. A megújuló energiaforrásokkal kombinálva költséghatékony módon tud télen is ideális klímát teremteni az otthonában. A helyesen kiválasztott, gondosan karbantartott klíma nem emeli meg drasztikusan a villanyszámlát. Nem véletlenül egyre népszerűbb a fűtés klímával.

A berendezés fogyasztását a B GEO tarifával lehet szabályozni. A berendezéshez külön mérőóra szükséges. A klíma vezérelt áramkörhöz kapcsolódik, minimum húsz óra üzemidővel, 2x2 órás megszakítással és maximum 3x80 A csatlakozási értékkel. A H tarifa idényhez kötődik, kéttarifás mérőhöz vehető igénybe. Lássuk, mik a feltételei a tarifa igénylésének. A H tarifás mérőóra, a klíma és a mérőhely között megszakítás nélküli áramkör, a beszereléshez értő villanyszerelő alapvető követelmények. A célnak megfelelő klímaberendezés beszerzése mellett szükség van a műszaki adatlapokra, megfelelőségi nyilatkozatra, a készülék gyári számára, a telepítő cég nyilatkozatára. Minden kelleni fog a kérelem benyújtásához.

fűtés klímával egy kis utánajárás és szervezés, de az eredmények magukért beszélnek. Keressen minket bizalommal, rendeljen klímát telepítéssel, villanyszereléssel, karbantartással!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat