Fűtés klímával, egy hatékony, korszerű megoldás

fűtés klímával, Klímaberendezés, Klímatelepítés

A komfortos otthon megteremtéséhez a fűtés kérdése mindig központi kérdés. A fűtés klímával lehet hatékony, ha figyelembe vesszük a berendezés értékeit: SEER-energiahatékonyság hűtés üzemmódban, SCOP-energiahatékonyság fűtés üzemmódban

fűtés klímával olyan előnyökkel rendelkezik, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. A korszerű fűtéssel kapcsolatos minden elvárásnak eleget tud tenni egy split klíma. A telepítése gyors és nem túl drága, akár napelemes rendszerhez is csatlakoztatható. A fűtés klímával környezetbarát, energiatakarékos és teljesen biztonságos is. A rendszer programozható, hosszú élettartammal rendelkezik, a karbantartása egyszerű. A fűtés klímával nem jár tűzveszéllyel, porral vagy füsttel és mérgező gázok felszabadulásával. Ezen kívül egyes típusokra a H és B GEO tarifa igényelhető.

A fűtés klímával olyan berendezésekkel tud megvalósulni, amik a környezeti hatásokkal szemben jól reagálnak. Ezek a klímák csepptálca fűtéssel, karter fűtéssel rendelkeznek, ami a faggyal szemben védi a berendezést. A nagyobb, több lyukkal készült csepptálcán gyorsabban távozik a víz, a nagyobb kültéri hőcserélő pedig a kinti hideg ellenére is jó teljesítményt biztosít.

fűtés klímával csak akkor kifizetődő, ha helyesen választ készüléket. Nem mindegy, mekkora teret, hány szobát szeretne fűteni. A szakember segíthet abban, hogy hová, mekkora klíma kell, de elmondható, hogy helyiségenként egyre szükség van. Nagyobb ingatlannál a multi gép praktikus. A fűtésre használt klíma egy mérettel nagyobb legyen, mint a hűtéshez  tervezett modellek, így hidegben is jól teljesít. Ideális opció a fűtés klímával, hiszen a gázzal történő fűtést is ki lehet váltani vele. A megújuló energiaforrásokkal kombinálva költséghatékony módon tud télen is ideális klímát teremteni az otthonában. A helyesen kiválasztott, gondosan karbantartott klíma nem emeli meg drasztikusan a villanyszámlát. Nem véletlenül egyre népszerűbb a fűtés klímával.

A berendezés fogyasztását a B GEO tarifával lehet szabályozni. A berendezéshez külön mérőóra szükséges. A klíma vezérelt áramkörhöz kapcsolódik, minimum húsz óra üzemidővel, 2x2 órás megszakítással és maximum 3x80 A csatlakozási értékkel. A H tarifa idényhez kötődik, kéttarifás mérőhöz vehető igénybe. Lássuk, mik a feltételei a tarifa igénylésének. A H tarifás mérőóra, a klíma és a mérőhely között megszakítás nélküli áramkör, a beszereléshez értő villanyszerelő alapvető követelmények. A célnak megfelelő klímaberendezés beszerzése mellett szükség van a műszaki adatlapokra, megfelelőségi nyilatkozatra, a készülék gyári számára, a telepítő cég nyilatkozatára. Minden kelleni fog a kérelem benyújtásához.

fűtés klímával egy kis utánajárás és szervezés, de az eredmények magukért beszélnek. Keressen minket bizalommal, rendeljen klímát telepítéssel, villanyszereléssel, karbantartással!