Samsung Wind-Free Elite AR12TXCAAWKNEU/XEU 3,5 kW

Gyártó: Samsung

Bruttó ára 505.621 Ft
Hűtés 3,5 kW
Fűtés 4,8 kW
Energiaosztály A+++/A+++
SEER 8,5 
SCOP 5,1 

Klímaberendezés tulajdonságai

 • Hűtőteljesítmény: 0,9-6,6 kW
 • Fűtőteljesítmény: 0,8-7,1 kW
 • Energiaosztály: A+++ / A+++
 • R32 hűtőközeg
 • Wind-Free funkció (amint eléri a kívánt hőmérsékletet a rendszer egyenletesen oszlatja szét a friss levegőt anélkül, hogy kellemetlen hideg fuvallatokat keltene)
 • Gyors hűtés funkció
 • 4 irányú lamella mozgatás
 • Wifi 
 • Bixby hangvezérlés
 • Mozgás érzékelő
 • Okos, tanulékony szabályzó
 • Tri-Care filter 
 • Automatikus tisztítás 
 • Digitális kijelző 
 • Jó alvás funkció 
 • Párátlanító üzemmód 
 • Ventilátor mód
 • Vezeték nélküli távirányító 
 • Energia takarékos üzemmód 
 • Csendes üzemmód
 • Háromszoros védelem
 • ECO filter

Kellemes hűvösség hideg nélkül (Wind-Free™ Cooling).
Kellemes hűvösség a Wind-Free™ hűtéstechnológiával. Lágyan és halkan áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű légnyíláson át, így szó sem lehet a bőrt érő metsző, hideg áramlatokról. A légáramlás továbbfejlesztésének köszönhetően egyenletesebben hűt le szélesebb, nagyobb területeket. Emellett 77%-kal kevesebb energiát használ a Gyorshűtés üzemmódhoz képest.

Költségmegtakarítás a 77%-kal* alacsonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően
Wind-Free™ Cooling (Energiatakarékosság).

Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

Bárhonnan, bármikor távvezérelhető (SmartThings).
Állítsa be otthona hőmérsékletét bárhonnan, bármikor. A SmartThings App segítségével Ön egyetlen érintéssel távvezérelheti és felügyelheti a légkondicionálót. Akár szóban is megmondhatja a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek*, mit szeretne, az pedig végrehajtja. Még fel is ajánlja a lehető legjobb beállítást.

A tudatos életmód előnyei (AI Auto Comfort).
Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A szolgáltatás automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés.
Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is eljut.

Könnyebb légzés a háromszoros légszűrésnek köszönhetően (Tri-Care szűrő).
A Tri-Care szűrő higiénikusabb levegőt biztosít, és szinten tartja a hőcserélő teljesítményét. Tripla rétegének nagy sűrűségű szűrője összegyűjti a nagyobb porrészecskéket, szövetrostokat és az állatszőrt. Zeolit bevonatú szűrője összegyűjti a finom port, és segít csökkenteni a vírusok, baktériumok és allergének elterjedését.

Öntakarítás automatikusan (Auto Clean (3 lépés).
Higiénikus légkondicionáló-belső, tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt, 3 lépésben. 10–30 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.

Csendesebb és békésebb otthon (Alacsonyabb zajszint).
Az eszköz alacsonyabb zajszint mellett biztosítja otthonában a hűs levegőt, hogy ne zavarja Önt. A kompresszor erős légáramlást biztosít, de a Twin Tube Muffler hangfogónak köszönhetően nagyon halkan üzemel. Amikor nagy sebességen üzemel, csökkenti a hűtés zaját, alacsony sebességen pedig minimalizálja a környezeti zajt.

Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő (Easy Filter Plus).
Hatékonyan működő légkondicionáló a lehető legkevesebb erőráfordítással. Az Easy Filter Plus az eszköz külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig védelmet nyújt a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben.

Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül (DuraFin™ Plus).
Kellemesen hűvös hosszú időn át Az DuraFin korrózióálló anyagból készült, így megvédi a hőcserélőt a rozsdásodástól, ezzel is elősegítve a hőcserélő optimális teljesítményének fenntartását. Kiváló korrózióálló tulajdonságát 480 órás sós sprayteszt (SST) bizonyította.

Környezetbarát hűtőközeg (R32-es hűtőközeg).
Óvja a bolygót, mivel csökkenti a klímaváltozás hatását. A légkondicionáló a legújabb generációs R32-es hűtőközeggel üzemel, amely segít az ózonréteg megőrzésében, és a hagyományos R22-es vagy R410A hűtőközegekhez képest jóval kisebb a globális felmelegedésre gyakorolt hatása. Azaz sokkal inkább környezetbarát.

Energiatakarékos, költségtakarékos, és hatékonyan hűt (ECO üzemmód).
Energiatakarékos, mégis megőrzi a hűvösséget. Az ECO üzemmód kevésbé veszi igénybe a kompresszor kapacitását a Normál üzemmódhoz képest, így csökken az energiafelhasználás*. Hatékonyabban hűsít, ha nincs odakint rekkenő hőség, de egyébként is energia- és költségtakarékos, így Önnek nem kell annyit aggódnia a villanyszámla miatt.

Minőségi alvás egész éjszaka (Wind-Free™ Good Sleep)
A Wind-Free™ Good Sleep üzemmód ideális körülményeket teremt az alváshoz, kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free™ Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy Ön gyorsan álomba merüljön, kellemesen, mélyen aludjon, és teljesen frissen ébredjen.