Samsung Wind-Free Comfort AR12TXFCAWKNEU/XEU 3,5 kW

Gyártó: Samsung

Bruttó ára 406.273 Ft
Hűtés 3,5 kW
Fűtés 3,5 kW
Energiaosztály A++/A+
SEER 6,5
SCOP 4,0

Klímaberendezés tulajdonságai

 • Hűtőteljesítmény: 0,9-3,35 kW
 • Fűtőteljesítmény: 0,9-4,5 kW
 • Energiaosztály: A++ / A+
 • R32 hűtőközeg
 • Wind-Free TM funkció
 • Gyors hűtés funkció
 • 4 irányú lamella mozgatás
 • Wifi
 • Bixby hangvezérlés
 • Okos, tanulékony szabályzó
 • Automatikus tisztítás
 • Digitális kijelző
 • Jó alvás funkció
 • Párátlanító üzemmód
 • Ventilátor mód
 • Vezeték nélküli távirányító
 • Energia takarékos üzemmód
 • Csendes üzemmód
 • Háromszoros védelem

Kellemes hűvösség hideg nélkül (Wind-Free™ Cooling)
Kellemes hűvösség a Wind-Free™ hűtéstechnológiával. Lágyan és halkan áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű légnyíláson át, így szó sem lehet a bőrt érő metsző, hideg áramlatokról. A légáramlás továbbfejlesztésének köszönhetően egyenletesebben hűt le szélesebb, nagyobb területeket. Emellett 77%-kal kevesebb energiát használ a Gyorshűtés üzemmódhoz képest.

Költségmegtakarítás a 77%-kal* alacsonyabb energiafelhasználásnak köszönhetően
Wind-Free™ Cooling (Energiatakarékosság).

Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Wind-Free™ Cooling technológia segítségével. Wind-Free™ üzemmódban a kültéri egység minimális energiát fogyaszt: 77%-kal kevesebbet, mint Gyorshűtés módban. Kellemes hűvösséget biztosít, és a villanyszámla miatt sem kell aggódni.

A tudatos életmód előnyei (AI Auto Comfort).
Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Comfort funkcióval. A szolgáltatás automatikusan optimalizálja az üzemmódokat a helyiség paraméterei és a felhasználói szokások alapján. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

Gyorsabban, messzebb, nagyobb hatókörben érezhető hűtés.
Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívót és 31%-kal szélesebb lamellát kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb körben, akár 15 méterre is eljut.

Könnyebb légzés a háromszoros légszűrésnek köszönhetően (Tri-Care szűrő).
A Tri-Care szűrő higiénikusabb levegőt biztosít, és szinten tartja a hőcserélő teljesítményét. Tripla rétegének nagy sűrűségű szűrője összegyűjti a nagyobb porrészecskéket, szövetrostokat és az állatszőrt. Zeolit bevonatú szűrője összegyűjti a finom port, és segít csökkenteni a vírusok, baktériumok és allergének elterjedését.

Öntakarítás automatikusan (Auto Clean (3 lépés).
Higiénikus légkondicionáló-belső, tennivaló nélkül. Üzemelés után az Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt, 3 lépésben. 10–30 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.

Csendesebb és békésebb otthon (Alacsonyabb zajszint).
Az eszköz alacsonyabb zajszint mellett biztosítja otthonában a hűs levegőt, hogy ne zavarja Önt. A kompresszor erős légáramlást biztosít, de a Twin Tube Muffler hangfogónak köszönhetően nagyon halkan üzemel. Amikor nagy sebességen üzemel, csökkenti a hűtés zaját, alacsony sebességen pedig minimalizálja a környezeti zajt.

Könnyen tisztítható antibakteriális szűrő (Easy Filter Plus).
Hatékonyan működő légkondicionáló a lehető legkevesebb erőráfordítással. Az Easy Filter Plus az eszköz külső felületén, felül található, így könnyű levenni és megtisztítani. Sűrű szűrőhálója tisztán tartja a hőcserélőt, antibakteriális bevonata pedig védelmet nyújt a levegőben szálló veszélyes szennyeződésekkel szemben.

Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül (DuraFin™ Plus).
Kellemesen hűvös hosszú időn át Az DuraFin korrózióálló anyagból készült, így megvédi a hőcserélőt a rozsdásodástól, ezzel is elősegítve a hőcserélő optimális teljesítményének fenntartását. Kiváló korrózióálló tulajdonságát 480 órás sós sprayteszt (SST) bizonyította.

Környezetbarát hűtőközeg (R32-es hűtőközeg).
Óvja a bolygót, mivel csökkenti a klímaváltozás hatását. A légkondicionáló a legújabb generációs R32-es hűtőközeggel üzemel, amely segít az ózonréteg megőrzésében, és a hagyományos R22-es vagy R410A hűtőközegekhez képest jóval kisebb a globális felmelegedésre gyakorolt hatása. Azaz sokkal inkább környezetbarát.

Energiatakarékos, költségtakarékos, és hatékonyan hűt (ECO üzemmód).
Energiatakarékos, mégis megőrzi a hűvösséget. Az ECO üzemmód kevésbé veszi igénybe a kompresszor kapacitását a Normál üzemmódhoz képest, így csökken az energiafelhasználás*. Hatékonyabban hűsít, ha nincs odakint rekkenő hőség, de egyébként is energia- és költségtakarékos, így Önnek nem kell annyit aggódnia a villanyszámla miatt.

Minőségi alvás egész éjszaka (Wind-Free™ Good Sleep)
A Wind-Free™ Good Sleep üzemmód ideális körülményeket teremt az alváshoz, kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A Wind-Free™ Cooling hőszabályzása elősegíti, hogy Ön gyorsan álomba merüljön, kellemesen, mélyen aludjon, és teljesen frissen ébredjen.

 

Klímát szeretne rendelni, további kérdése van?

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet nekünk üzenetet. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

 

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.