Klíma karbantartás: itt az idő a berendezéssel foglalkozni!

klíma karbantartás, klíma szerelés, klíma tisztítás

Lassan itt a nyár, és erre egyre inkább kezd az időjárás is emlékeztetni. Bizonyára már nem kell sokat várni az első hőség megérkezésére sem, ezért ezt az átmeneti időszakot érdemes kihasználni, és felkészíteni az otthonunkat a forróságra. Ehhez az egyik legfontosabb lépés a klíma karbantartás és természetesen az épp aktuális klíma tisztítás

Gyakran előfordul, hogy az emberek megfeledkeznek a légkondicionáló tisztításáról, és csak akkor kapnak észbe, amikor már jól esne bekapcsolni a berendezést. Ez kellemetlen, mert a szezon előtt mindenképp be kell iktatni a klíma tisztítást, különben rengeteg por és penészspóra kerülhet a levegőbe és a tüdőnkbe. Ez kellemetlen légúti panaszokat okoz, irritálja a nyálkahártyát, súlyos esetben pedig akár asztma is kialakulhat miatta. Szerencsére mindez elkerülhető, csupán a készülék tisztaságáról kell gondoskodni. 

Emellett sajnos szükség lehet klíma szerelésre is, még akkor is, ha tavaly nyáron még teljesen problémamentesen működött a berendezés. Még a legmegbízhatóbb készülék is meghibásodhat, de szerencsére általában gyorsan orvosolható probléma jelentkezik, így nem kell sokáig nélkülöznünk a berendezés használatát. Előfordul, hogy egyáltalán nem kapcsol be a klíma, de az is hibát jelezhet, ha csökken a hatékonysága, nem képes lehűteni a helyiséget. Érdemes akkor is szakembert hívni, ha megváltozik a hangja, esetleg jelentősen megnő a fogyasztása. 

A klíma karbantartást és tisztítást érdemes az elkövetkezendő napokban beiktatni, hogy mire megjön az igazi nyár, ne legyen akadálya a lakás hűtésének. Cégünk kedvező áron, rövid határidővel és nagy tapasztalattal áll az ügyfelei rendelkezésére. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről, és válaszolnak minden kérdésére. 

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat