Indítsuk együtt a szezont!

klíma beszerlés, klíma szerelés, klíma tisztítás

Kedves Klímaszerelő Kollégák! 

Itt a tavasz! Indítsuk együtt a szezont! 

Örömmel tudatjuk veletek, hogy irodánkban széles választékban megtalálhatók a klíma szereléshez szükséges kiváló minőségű segédanyagok. Az idei szezonban a kényelmet és hatékonyságot szem előtt tartva összeállítottuk készletünket, hogy minden igényt kielégítsünk és tartsuk raktáron azokat az anyagokat amik elengedhetetlenek a munkánkhoz. A készletet folyamatosan bővíteni fogjuk még a jövőben. 

Ha klíma szereléssel foglalkozol, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A konzoloktól kezdve, a rézcsöveken és dekorcsatornákon át, egészen a PVC csövekig és hozzájuk tartozó idomokig, MT kábeleket, wagokat, megszakítókat, dugvillát...stb.

A klíma konzolok kiváló minőségű anyagból készültek, biztosítva ezzel a stabil és biztonságos klímaegység elhelyezést. A rézcsövek és idomok pedig a hatékony hőátadást és hűtést biztosítják, míg a dekorcsatornák esztétikus megjelenést kölcsönöznek a klímaberendezéseknek.

Az általunk kínált PVC csövek kiválóan alkalmasak a vezetékek kialakítására, melyek rugalmasak és könnyen kezelhetők. Az hozzájuk tartozó idomok pedig megkönnyítik a szerelést és biztosítják a szoros illeszkedést.

Gondoltunk azokra az ügyfelekre is akik szeretik ha lakásukban, házukban vagy irodájukban mindig kellemes illat van. Felvettük nem régen a termékeink közé a Caribi klíma illatosítókat, melyek 5 fajta illatban érhetőek el.

Vállalkozásunk ugyanebből a készletből dolgozik nap mint nap, minőséget tekintve csak olyat forgalmazunk amit mi magunk is szívesen használunk és maximálisan elégedettek vagyunk velük.

A szereléshez szükséges anyagokon felül állandó készleten tartunk Polar Split klíma szetteket, a két legkedveltebb típust, a Lite-ot és Optimum-ot.

Üzletünk a XX. kerületben található ahol reggel 8 órától délután 4 óráig tudunk fogadni benneteket.

Ha kíváncsi vagy a teljes kínálatunkra és az árainkra, ne habozz minket felkeresni! Szívesen küldünk részletes árlistát e-mailen keresztül.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.