Klímatelepítés elérhető áron

fűtés klímával, Klímatelepítés

A klímatelepítés a téli szezon előtt is aktuális. A hűtés mellett fűtésre és a rezsi csökkentésére is használhatja az új klíma berendezést.

A tél kíméletlen mínuszokkal, didergéssel és egekbe szökő fűtésszámlákkal érkezik. A tüzelőanyagok ára és az energiaárak nem lesznek alacsonyabbak, sőt, egyre csak felfelé törnek. Érdemes megismerni az alternatívákat, amiket a gazdaságosabb fűtésre lehet alkalmazni.

A klímával történő fűtés, az elektromos áram használata a gáz helyett, egyre népszerűbb azok körében, akik szeretnének a fűtési szezon alatt spórolni. A split klímák között már vannak olyan modellek is, amiket kifejezetten csak fűtésre terveztek, de a hűteni s fűteni tudó klímák előnyeit is ki lehet használni, méghozzá egész évben.

A kevesebb energiafogyasztás önmagában még csak félsiker, az is lényeges, hogy mennyire hatékony a klíma berendezés és mit tud nyújtani kiegészítő fűtésként vagy akár önmagában is. A berendezés a kinti levegőt használja fel, amit benti, meleg levegővé alakít, illetve a villanyáram segítségével is energiát állít elő. A hőszivattyú elvén működik, a levegő felmelegítéséhez nem az elektromos áramot használja fel, az a berendezés működtetéséhez szükséges. Egyszerűen kezelhető, több funkcióval, felhasználóbarát kialakítással készülnek a modern, energiatakarékos klímák.

Az adott helyiség méretéhez választott, optimális teljesítményű berendezéssel nem kell lemondani a megszokott komfortérzetről, viszont olcsóbb, téli fűtésszámlával tervezhet. Az igazán kemény mínuszokban is megbízhatóan működik a klíma. Nem kell a szolgáltatóra várni, bármikor be lehet kapcsolni, ha a lakásban meleget szeretne teremteni a tulajdonos. Ne bajlódjon a tüzelőanyagokkal, felejtse el a magas gázárakat, döntsön a klímatelepítés mellett!

Amennyiben még nincs, vásároljon klímát elérhető áron és bízza ránk a klímatelepítést is! Az ingatlana komfortosabb és kisebb energiafogyasztású lehet egy korszerű berendezéssel, a fűtésszámlát akár 40%-kal csökkentheti. Lépjen kapcsolatba velünk, ha a vásárlás és a teljes körű telepítés érdekli, ismerje meg az ajánlatunkat a megadott elérhetőségeink egyikén!

Amennyiben kérdése van valamely szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kapcsolat