LG Silence Plus PC12SQ 3,5 kW

Gyártó: LG

Bruttó ára 379.730 Ft
Hűtés 3,5 kW
Fűtés 4,0 kW
Energiaosztály A++/A+
SEER 6,6
SCOP 4,0

Klímaberendezés tulajdonságai

LG Silence használati útmutató

 • R32-es hűtőközeg
 • Hőszivattyús inverteres berendezés
 • Automatikus tisztítás, szárítás
 • Néma üzemmód
 • Halk működést biztosít 
 • Négy irányú légterelés
 • Aktív energiaszabályzás
 • Gyors és egyszerű szerelés
 • Hibameghatározás
 • Tökéletes csend (19dB)
 • Jet Cool
 • Beépített Wi-Fi vezérlés 
 • Aktív energiaszabályozás
 • Mikro porszűrő
 • Hangvezérlő szolgáltatás (angol nyelven) 
 • Egyszerűen telepíthető  
Energiahatékonysági osztály A++
Fűtőteljesítmény 4 kW
Hűtőteljesítmény 3.5 kW
Páramentesítés mértéke 1.3 l/óra
SCOP (Energiahatékonyság fűtés üzemmódban) W/W 4.9
SEER (Energiahatékonyság hűtés üzemmódban) W/W 6.6
Szobaméret 40 m2

A több mint 60 éves múltra visszatekintő LG kiváló minőségű termékeinek, úttörő fejlesztéseinek, egyedülálló vállalatvezetésének és üzletpolitikájának köszönhetően mára világvezető szerepre tett szert. A 21.század számos új technológiáját és termékét ők adták a világnak.

Az LG Silence Plus légkondicionáló a beépített WI-FI-nek köszönhetően bárhonnan könnyedén vezérelhető és ellenőrizhető okostelefonja segítségével. Ehhez csupán az LG ThinQ applikációt kell telepítenie telefonjára, amely Android és IOS operációs rendszerre is elérhető.

Családja minden tagja egyedileg testre szabhatja a klíma hőmérsékletét és a ventilátor sebességét, melyd ezeket el is tudják menteni az alkalmazásban a későbbi használat érdekében.

A készülék hangutasítással is vezérelhető a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével. A hangvezérlés szolgáltatás csak angol nyelven érhető el.

A készülékbe Dual Inverter kompresszor került beépítésre, mely 70%-os energiamegtakarítást és 40%-al gyorsabb hűtést tesz lehetővé amellett, hogy hosszabb élettartamot és csendesebb máködést biztosít. 

Számos funkció gondoskodik az Ön kényelméről, mint például az automatikus tisztítás, a Jet Cool, a Comfort Air, a Gyorsfűtés és a Csendes üzemmód, valamint a Gold Fin technológia.

Az automatikus tisztítás megakadályozza, hogy baktérium és penész telepedjen meg a klíma hőcserélő egységén. (megszárítja a hőcserélőt, majd a klímaberendezés belső terét fertőtleníti)

Jet Cool, azaz a gyorshűtés által rövidebb idő alatt hűti le a helyiséget, hiszen a levegőt messzebbre juttatja el. 30 percre 18 fokra csökkenti a kifújt levegő hőmérsékletét. 

Comfort Air funkció úgy állítja be a lamellák helyzetét, hogy a kiáramló levegő a legkevésbé érje a helyiségben tartózkodókat, ezáltal kellemes környezetet biztosít alvás esetén is.

Gyorsfűtésnél az automatikus hintáztatás a légáramot a környezethez igazítja, így biztosítja a meleg levegő egyenletes elosztását. 

Csendes üzemmód alkalmazásával akár 3 dBa-val is csökkentheti a kültéri egység zajszintjét, ami csökkentheti a beltéri egység zajszintjét is.

Gold Fin technológia pedig növeli a hőcserélő élettartamát, mivel hűtőbordája aranyszínű, speciális bevonattal látják el, mely megakadályozza a korróziót.

Smart diaknózisnak köszönhetően okostelefonjával is egyszerűen ellenőrizheti a légkondicionáló beállításait, esetleg hibaüzeneteit, ezáltal könnyebbé teszi a megoldás felismerését és a szervízközponttal való kapcsolatfelvételt.

Az energiafogyasztást egy funkciógomb segítségével három fokozatba állíthatja (80 %, 60%, 40%). Energiafogyasztását a rejtett kijelzőn könnyedén nyomonkövetheti.

A légterelő lamella fentről lefelé 70 fokban, 6 állásban, míg jobbról balra 110 fokban, 5 állásban állítható. 

Gyors és könnyű összeszerelhetőséget biztosít a szerelők számára a szélesebb levegőáramoltatási térnek, a továbbfejlesztett szerelőlemezek, a levehető alsó burkolatnak, valamint a felszerelést segítő kapocsnak köszönhetően. 

 

Klímát szeretne rendelni, további kérdése van?

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet nekünk üzenetet. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

 

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.