Mitsubishi Luxury Diamond Onyx Fekete MSZ/MUZ-LN50VG2V 5,0 kW

Gyártó: Mitsubishi

Bruttó ára 1.074.100 Ft
Hűtés 5,0 kW
Fűtés 6,0 kW
Energiaosztály A+++/A+++
SEER 8,5
SCOP 4,6

Klímaberendezés tulajdonságai

 • 19 dBa zajszint (nagyon csendes berendezés)
 • 10,5 SEER érték 
 • Kiemelkedő fűtőteljesítmény
 • Pasma Quad Plus légtisztító 
 • Speciális bevonattal ellátott hőcserélő, ventilátor és légterelők
 • I-See 3D jelenlét és hőmérséklet érzékelő
 • Gyárilag beépített Wi-FI, MELCloud
 • Színben azonos távirányító 
 • Oprionálic Hyper heating kültéri 
 • Temperálás 10 Celsius fokon
 • Double Vane 3D légterelés 
 • R32-es hűtőközeg
 • Dual Barrier bevonat
 • Multi kompatibilis

A Mitsubishi Luxury Diamond készülékében a tudás igényes eleganciával párosul.

A prémium kategóriás berendezés sokkal többet tud, mint azt gondolnánk. A beltéri egységen található I-See érzékelő gyakorlatilag olyan mint egy hőkamera ami folyamatosan pásztázza a helységet és visszajelzést küld a berendezésnek. Így más klímákkal szemben a Mitsubishi Luxury nem kizárólag a beszívott levegő hőmérséklete alapján szabályozza a hűtést/fűtést hanem a valós hőmérséklet alapján.

A készülék hőcserélője, ventilátora és légterelői speciális bevonattal vannak ellátva ami meggátolja a szennyeződések letapadását. Plasma Quad Plus szűrője gyakorlatilag légtisztítóként működik: semlegesíti a vírusokat, baktériumokat.

A MELCloud segítségével nem csak irányítani tudjuk a készüléket, az visszajelzést is küld telefonunkra.

A Mitsubishi klímaberendezései gondoskodnak a nagyobb kényelemről és komfortról a lakásban. A kombinált hűtő- és fűtőfunkcióval ez nem csak nyáron elérhető. A forró napokon az M-sorozatú klímaberendezések kellemes hűvöst kölcsönöznek a helyiségnek. A tavaszi és őszi átmeneti hónapokban ezekkel a berendezésekkel fűteni is lehet, valamint energia és költség takarítható meg, mivel az M-sorozatú klímaberendezések nagyon energiahatékonyak. Az elegáns beltéri egységek alig hallhatóan működnek, megszűrik a helyiség levegőjét és olyan kényelmi funkciókkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák a huzatot és ideális hőkomfortot biztosítanak. Az M-sorozattal kívánság szerint tökéletesen klimatizálhatja az egyes helyiségeket, a hálószobát vagy akár a teljes házat.

A Diamond fali készülék nem csak rendkívüli kialakításával tűnik fel. Számos innovatív funkciót is egyesít. A Diamond fali készülék például két, egymástól függetlenül működő kimeneti lamellával is rendelkezik. Ezáltal a levegőáram két különböző irányba is terelhető, így a beltéri levegő különösen kényelmesen hűthető, ill. melegíthető. A kifúvási irány kellemes beállításához a háromdimenziós i-see érzékelő felismeri a helyiségben tartózkodókat, valamint azok helyzetét, és hozzájuk igazítja a klimatizálást.

Személyes jellemzők:
Legyen szó nyilvános vagy magáncélú felhasználási területről – a kiváló minőségű anyagok és a személyes, egyedi jellemzők egyre fontosabb szerepet játszanak a modern helyiségkialakításban. A Diamond fali készülék négy színválatozatával igényes kialakítású belső terek is megvalósíthatók anélkül, hogy le kellene mondani az igazán hatékony és kényelmes klimatizálásról. A ház felületének különleges lakkozása nagy színmélységet és nemes csillogást kölcsönöz a Diamond fali készüléknek.

A belső értékek is egyeznek:
A Plasma Quad Plus levegőtisztító rendszer és a nagy teljesítményű plazmatechnológia a mikroszkopikus méretű részecskéket is kiszűri a levegőből. A szabadalmaztatott Mitsubishi Electric bevonat már a szűrőn megelőzi a por és szennyező részecskék megtapadását. A Plasma Quad szűrő úgy működik, mint egy elektromos függöny, amely kisülés révén ártalmatlanítja a baktériumokat és vírusokat. A baktériumok, vírusok, allergének és por mellett a Plasma Quad Plus szűrő nagyon hatékonyan távolítja el a penészgombákat és a mikrorészecskéket.

Színben hozzáillő távvezérlők:
A Diamond fali készülék sok kényelmi funkciója egyszerűen vezérelhető a Diamond távvezérlővel. A háttérvilágítású, nagy kijelzőn minden információ jól olvasható. A legfontosabb funkciókhoz feliratozott gombok tartoznak. Egy szempillantás alatt beállítható a kívánt hőmérséklet, a levegőáram erőssége és kifúvási iránya, az időzítő, valamint más automatikus funkció. A Diamond távvezérlőket az adott fali készüléknek megfelelő színben szállítjuk.

 

Klímát szeretne rendelni, további kérdése van?

Az alábbi űrlap kitöltésével küldhet nekünk üzenetet. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

 

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.